Polis

Hej! Vi har ett 14 årig tonårspojke och vi upptäckte igår kväll att han beställde LSD genom internet. Min fru hittade ett kuvert med en liten dos LSD som levererats från Tyskland genom vanlig post.

Hej! Att beställa droger på nätet innebär inte bara risken att åka fast för tull och polis, utan också att man inte har en aning om vad preparatet verkligen innehåller. LSD är en mycket farlig drog då den påverkar varje användare individuellt. Att prata med skolan och ta kontakt med Maria Ungdom är en klok idé. Om ni sen ska kontakta polisen är helt upp till er.

Hej, Jag har lite funderingar. Läggs man enbart in för fyskisk abstinens eller gäller det även om man bara har psykolgisk abstinens t ex ångest

Hej! Vi kan erbjuda vård till alla som har både fysiska och psykiska problem kopplade till alkohol och andra droger. Inom vården råder sekretess som även gäller mot polisen, såvida det inte rör sig om ett allvarligt brott som kan ge mer än två års fängelse.

Hej. Vi har nyligen fått veta att min bror använder, och har sålt cannabis. Vad vi har förstått av vänner till honom som pratat med oss och med tanke på dom fimpar vi hittat..

Hej! Det låter som att ni befinner er i en tuff situation! Det är alltid svårt att se närstående fara illa och inte vilja ta emot den hjälp som finns. Din bror har tur som har dig och er mamma som finns till för honom!

anhorigstodet.se kan ni hitta bra information som kanske kan vara till er hjälp

Inom vården råder sekretess, men vi är skyldiga att anmäla allvarliga brott som kan ge mer än två års fängelse.

hej jag brukar röka på men har slutat nu jag har en frågor om du kan svara på de tack polisen tog mig for urinprov men jag tror att de kommer vara positiv jag undrar hur laneg kommer det och tar till jag for svaret

Hej! När urinprov tas hos oss så får man svar på återbesöket som är någon vecka senare. Hur polisen arbetar kan jag tyvärr inte svara på.

Hej Jag misstänker att min son använder hasch om jag kommer till för att göra urinprov kommer ni kontakta polisen

Hej! Maria Ungdom samarbetar med socialtjänsten vilket innebär att dom informeras när vi tar emot ungdomar som är under 18 år. Både sjukvården och socialtjänsten har sekretess och får inte lämna ut uppgifter till polisen. Enda undantaget är om vi får reda på att ett allvarligt brott har begåtts. (Brott som kan ge mer än 2 års fängelse)

Tog ett pissprov hos polisen för några veckor sedan och jag undrar hur lång tid det tar att få resultaten och vad för konsekvenser ett positivt resultat får förutom böter och dylikt (Eventuellt fler pissprov?).

Vi kan tyvärr bara svara på frågor gällande vår verksamhet. Om du lämnat urinprov hos polisen så är det dom du får vända dig till med dessa frågor.

Sidor

Subscribe to RSS - Polis