Droger

Syns Phenibut på era drogtester? Om det inte syns, kan ni lägga till det i testet? Hur farlig och beroendeframkallande är Phenibut?

De urinprov som tas hos oss söker efter de vanligaste och mest förekommande drogerna. Proverna ändras och uppdateras hela tiden utifrån vilka droger som är aktuella och vilka nya varianter som används. Om det skulle finnas misstanke om någon specifik drog som inte ingår där, så kan man i lägga till den i beställningen när man skickar iväg provet. Phenibut är ett mycket beroendeframkallande preparat med besvärlig abstinens och som kan utlösa psykos.

Hej! Vi har ett 14 årig tonårspojke och vi upptäckte igår kväll att han beställde LSD genom internet. Min fru hittade ett kuvert med en liten dos LSD som levererats från Tyskland genom vanlig post.

Hej! Att beställa droger på nätet innebär inte bara risken att åka fast för tull och polis, utan också att man inte har en aning om vad preparatet verkligen innehåller. LSD är en mycket farlig drog då den påverkar varje användare individuellt. Att prata med skolan och ta kontakt med Maria Ungdom är en klok idé. Om ni sen ska kontakta polisen är helt upp till er.

Hej! Hallå där, jag har varit en väldigt hängiven användare av morfin och efter ca ett år av konstant användning bestämde jag mig att nej nu är det slut på den här skiten, gick cold turkey, höll på att avlida av influensa och blev bra sen och har fortsatt

Hej! Klåda är en vanlig biverkning och det kan tyvärr ta ett tag innan det blir bättre. Det finns olika typer av läkemedel som kan lindra under tiden och som går att få utskrivet på recept av läkare.

Hej, Jag har lite funderingar. Läggs man enbart in för fyskisk abstinens eller gäller det även om man bara har psykolgisk abstinens t ex ångest

Hej! Vi kan erbjuda vård till alla som har både fysiska och psykiska problem kopplade till alkohol och andra droger. Inom vården råder sekretess som även gäller mot polisen, såvida det inte rör sig om ett allvarligt brott som kan ge mer än två års fängelse.

För ca ett år sen fick jag en amfetaminpsykos. Psykosen var fruktansvärd och jag vill aldrig att det ska hända igen. Men mitt drogsug är så jävla starkt. Jag hade använt amfetamin regelbundet i några månader

Hej! Jag förstår att din psykos verkligen måste ha varit en skrämmande upplevelse. Hoppas att du aldrig behöver hamna där igen.

Du är självklart varmt välkommen till oss för ett möte och samtal även om du just nu är drogfri. En stor del av vårt arbete handlar om t.ex återfallsprevention, och det låter som att du skulle kunna behöva stöd i att hantera ditt sug efter drogen. Det finns flera vägar dit.

Kolla min kille tog väldigt mycket tramadol innan och kan det på verka om man vill ha barn? För har hört att man kan få knarkskade barn man jag själv som är tjej har aldrig tagit, men kan det på verka för han har tagit innan men han har slutat men

Ett drogmissbruk kan påverka spermieproduktionen negativt hos män. Detta kan göra det svårare att göra någon gravid. Däremot så ska det inte finnas någon risk att din pojkväns tidigare missbruk kan påverka eller skada fostret. Det viktigaste är att kvinnan under hela graviditeten avstår helt från droger, alkohol och tobak.

Hej, jag undrar hur ni har tänkt när det gäller barn som inte blir bra behandlade hemma som hamnar hos er, genom att dom t.ex. har blivit tagna av polisen, många som kommer hem efter dom har hamnat hos er p.g.a att dom rökt en joint

Hej! Dina tankar kring detta stämmer tyvärr inte överens med vår verklighet. Samhället har en skyldighet att försöka hjälpa barn och ungdomar med problem. Vare sig det gäller ett drogmissbruk eller dåliga hemförhållanden. Om någon tar droger för att slippa vardagen så tycker vi att den personen borde få stöd, vård och hjälp att istället må bättre. Om någon blir utsatt för våld i hemmet så tycker vi att den personen borde få möjlighet och hjälp att skyddas mot detta. Att låta ungdomar få fortsätta ta droger är knappast en lösning som gör att deras eventuella problem bara försvinner.

Sidor

Subscribe to RSS - Droger